Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati

Vita Alvia Aku Sing Duwe Ati...

Milana Musik - 04 July 2019
Download
Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati

Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati...

Milady Record Official - 05 April 2019
Download
NDARBOY GENK AKU SENG DUWE ATI

NDARBOY GENK AKU SENG DUWE ATI...

Ndarboy Genk - 21 February 2019
Download
VITA ALVIA Aku Sing Duwe Ati

VITA ALVIA Aku Sing Duwe Ati...

INDOLirik Musik - 13 July 2019
Download
Aku Sing Duwe Ati

Aku Sing Duwe Ati...

Jihan Audy - Topic - 18 June 2019
Download
Happy Asmara Kuat Ati

Happy Asmara Kuat Ati...

Aneka Safari Records - 29 December 2020
Download
Vita Alvia Aku Ikhlas AFTERSHINE Live Koplo

Vita Alvia Aku Ikhlas AFTERSHINE Live Koplo...

Aneka Safari Records - 09 December 2020
Download
TTM AKUSTIK Ft Andien KUAT ATI

TTM AKUSTIK Ft Andien KUAT ATI...

TTM AKUSTIK - 17 August 2020
Download
Pakle ft RPH Happy Asmara Ndarboy GenkPendhoza Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang

Pakle ft RPH Happy Asmara Ndarboy GenkPendhoza Aku...

NAGASWARA Official Video | Indonesian Music Channel - 19 August 2020
Download
Happy Asmara Kuatno Aku

Happy Asmara Kuatno Aku...

Aneka Safari Records - 16 June 2020
Download
Vita Alvia Sing Biso

Vita Alvia Sing Biso...

Samudra Record - 05 April 2017
Download
Mahesa Ft Vita Alvia Lungset

Mahesa Ft Vita Alvia Lungset...

Samudra Record - 26 November 2015
Download
Home